Evenementen

Snelle veranderingen in de ICT – IT event 2015

ICT verandert snel, hoe verandert uw organisatie mee?

Château Neercanne,10 maart 2015. Ongeveer 100 bedrijven en IT-professionals vonden hun weg naar het pittoreske Château Neercanne. Het thema “snelle veranderingen in de ICT” is actueel en spreekt aan. “Het evenement had in een korte tijd een enorme exposure genoten via diverse websites en mailings, met als gevolg dat het evenement binnen 24 uur was volgeboekt”. In de voorafgaande maanden had het evenementen organisatieteam van TCC The Computer Company dan ook de handen vol aan het opzetten van dit spraakmakende evenement.

Wat is de toekomst van IT?

Edward Goessens gaf inzicht in de razendsnelle ontwikkelingen in de ICT. Ook de vertegenwoordigers van Tesla werden aangekondigd. TCC The Computer Company heeft een gerichte focus en vertelt over in de do’s en dont’s van nu en in de toekomst. Meegaan met de juiste trends is belangrijk om het innoverende vermogen van elke organisatie te ondersteunen. In 2020 spreken we van “Any APP”. Ieder pakket is dan in de organisatie via een app beschikbaar. Het klinkt heel eenvoudig maar een goede implementatie en inbedding in de organisatie is cruciaal.

De diensten van TCC bestaan onder andere uit “On Premise, Cloud Computing, Voice over IP en Business Consultancy”. “Nu de hoeveelheid aan mobiele apparaten enorm stijgt en alles via apps en cloud gaat worden aangeboden, hoelang zal de bekende desktop met stand alone PC dan nog bestaan?”, aldus Edward Goessens, directeur TCC The Computer Company.

Sprekers van het IT ‘15 evenement

De sprekers aansluitend aan de keynote betroffen Lars Schiltmans van zorgorganisatie Vivantes en Mark Stijnen van Avance. Technologie in de zorg is van cruciaal belang om de medewerkers optimaal te kunnen ondersteunen en doelstellingen te kunnen realiseren. “Quality in care” en “operation excellence” zijn de sleutelwoorden. Bij Avance werving en selectie is gekozen om het thema toe te lichten vanuit de mens. De mens die centraal staat met zijn gewoonten en gebruiken. De drijfveren, relaties en comfortzone geven een ander inzicht, zeker gezien vanuit het zogenaamde ijsbergmodel. In dit model zie je slechts een klein topje boven het water uitkomen, terwijl het grootste deel van de ijsberg verborgen zit onder het ondoorzichtige water.

Aansluitend kwamen presentaties van RES Software, Koenen en Co, Cisco en Stijnen Consultancy. De sessie van Koenen en C ging over zorg gerelateerde organisaties, waarbij “NEN 7510” de rode draad vormde. De presentatie van Cisco had een zeer actueel thema over beveiliging en gaf een kijkje in de wereld van “hacking” en “security”. Via een zogenaamde “backdoor” kunnen hackers systemen ontwrichten en miljoenen systemen infecteren. De bekende bitcoins kwamen ook aan de beurt en diverse voorbeelden wat je daarmee zoal kunt kopen.

De netwerkborrel en verloting van de iPad Mini
Ook van de borrel werd goed gebruik gemaakt. Benoemingswaardig te vermelden was dat veel gasten hierbij aanwezig waren tot het einde en zelfs daarna nog niet naar huis wilden. De iPad Mini is gewonnen door de gelukkige Marielle Gijssen van MOJEO.

De complimenten zijn veelvuldig geuit door alle gasten en namens TCC The Computer Company nogmaals dank aan alle sprekers, gasten, Château Neercanne en het organisatieteam.

Lees ook deze actualiteiten, must reads, publicaties en evenementen

Evenementen

Webinar: FusionXL

Registreer je nu voor het webinar en ontdek zelf het werkplezier en de vele voordelen van de integratie van FusionXL in jouw Exact ERP-omgeving.
Evenementen

Webinar: De uitrol van de digitale werkplek met zorgorganisatie Envida

Bij onze Limburgse zorgklant Envida verzorgden wij een succesvolle uitrol van de moderne werkplek. In een webinar samen met Workspace 365 gaan we dieper in op de highlights en uitdagingen van het gehele proces.
Must read

3 jaar digitalisatie in 3 maanden. Wat nu?

Een jaar geleden was digitalisatie vooral een kans voor organisaties om hogerop de ladder te klimmen. Digitale transformatie had oneindig veel mogelijkheden voor organisaties, van klantervaringen tot operationele successen.
Nieuws

3 nominaties voor Exact Partner Van Het Jaar

TCC The Computer Company heeft tijdens het jaarlijkse Partner Award Event van Softwareleverancier Exact nog twee extra nominaties in ontvangst genomen. Het is een prachtige prestatie van het team IT-experts van TCC The Computer Company en Perfection Automatiseringen.
Evenementen

Groeien en innoveren door Digitale Transformatie & Disruptieve Tech

Op woensdagmiddag 15 mei 2019 vond de paneldiscussie “Groeien en innoveren door Digitale Transformatie & Disruptieve Tech” plaats. Deze paneldiscussie was een onderdeel van Limburg Leads in MECC Maastricht.

Liever direct contact met één van onze medewerkers? Neem contact op ›

Deze website maakt gebruik van cookies.