Evenementen

Webinar: FusionXL

Webinar: FusionXL “De Synergy van Sumatra”

Actueel beheer van de werkstromen van jouw organisatie, allemaal in 1 oogopslag? FusionXL bundelt de krachten van Exact Synergy en Sumatra Software in één overzichtelijk scherm.

Registreer je nu voor het webinar en ontdek zelf het werkplezier en de vele voordelen van de integratie van FusionXL in jouw Exact ERP-omgeving.

1 december 2021
14:00 (CET)
Sprekers:
Andre Speek van Sumatra, presentator webinar fusionXL

Andre Speek

Het ervaren brein achter de ontwikkeling van FusionXL. Met maar liefst 20 jaar ervaring in software ontwikkeling & implementatie presenteer hij met trots dit webinar. Andre is gedreven door innovatie, gepassioneerd door creativiteit en strevend om de wereld om zich heen een beetje meer gelukkig te maken; of het nu door muziek, eten, fotografie of software is.

Patrick Terhorst

Senior Exact Synergy Consultant bij TCC The Computer Company, met nadruk op de “senior”. Patrick is ongelooflijk ervaren met de ERP-software Synergy van Exact. Hij toont dus tijdens dit webinar in een handomdraai al de ins & outs van Exact Synergy.

Senior Exact Synergy Consultant bij TCC The Computer Company, co-presentator webinar FusionXL

TCC The Computer Company is al jarenlang vertrouwde Exact Gold Partner. Wij helpen jouw organisatie naar de meest efficiënte samenwerking. Tal van tevreden klanten werken al samen met ons voor de implementatie van hun Exact software. Onze unieke aanpak geeft jouw organisatie de mogelijkheid elke behoefte op het lijstje aan te vinken.

Lees ook deze actualiteiten, must reads, publicaties en evenementen

Must read

Webinar: De uitrol van de digitale werkplek met zorgorganisatie Envida

Bij onze Limburgse zorgklant Envida verzorgden wij een succesvolle uitrol van de moderne werkplek. In een webinar samen met Workspace 365 gaan we dieper in op de highlights en uitdagingen van het gehele proces.
Must read

3 jaar digitalisatie in 3 maanden. Wat nu?

Een jaar geleden was digitalisatie vooral een kans voor organisaties om hogerop de ladder te klimmen. Digitale transformatie had oneindig veel mogelijkheden voor organisaties, van klantervaringen tot operationele successen.
Nieuws

3 nominaties voor Exact Partner Van Het Jaar

TCC The Computer Company heeft tijdens het jaarlijkse Partner Award Event van Softwareleverancier Exact nog twee extra nominaties in ontvangst genomen. Het is een prachtige prestatie van het team IT-experts van TCC The Computer Company en Perfection Automatiseringen.
Evenementen

Groeien en innoveren door Digitale Transformatie & Disruptieve Tech

Op woensdagmiddag 15 mei 2019 vond de paneldiscussie “Groeien en innoveren door Digitale Transformatie & Disruptieve Tech” plaats. Deze paneldiscussie was een onderdeel van Limburg Leads in MECC Maastricht.
Evenementen

Towards The Future – IT-Event 2018

Liever direct contact met één van onze medewerkers? Neem contact op ›

Deze website maakt gebruik van cookies.