Must read

Webinar: De uitrol van de digitale werkplek met zorgorganisatie Envida

De moderne digitale werkplek.

Een term die in 2021 niet meer weg te denken is, maar hoe verloopt zo’n proces nu exact? Bij onze Limburgse zorgklant Envida verzorgden wij een succesvolle uitrol van de moderne werkplek. In een webinar samen met Workspace 365 gaan we dieper in op de highlights en uitdagingen van het gehele proces.

“We werken al zo’n 20 jaar als IT partner van Envida. Dat heeft ons de mogelijkheden gegeven de IT omgeving van de hele organisatie gefaseerd en nauwkeurig up to date te houden.” – Tom Herberighs, Director Sales & Business Development, TCC The Computer Company.

MijnEnvida

In 2018 startte de digitale transformatie van Envida in samenwerking met TCC en Workspace 365. In samenwerking met The Computer Company is Envida overgestapt naar één digitale werkplek die elke medewerker toegang geeft tot informatie en applicaties. Met maar liefst 4000 werknemers en vrijwilligers staat gebruiksgemak en eenvoud centraal. Elke medewerker werkt online of offline vanaf elk apparaat, thuis, op kantoor of waar dan ook. Elke gebruiker heeft nu in een keer toegang tot al hun applicaties, interne mededelingen, e-mails, agenda, etc. Ten slotte geeft Workspace 365 een wendbare digitale omgeving aan Envida, die zich collectief met de ontwikkelingen van de organisatie aanpast.

“Ik heb niet veel met ICT, maar het grootste deel van onze medewerkers (waaronder mezelf) merkte snel op hoe gemakkelijk de omgeving in gebruik was. ” – Louise van Bronswijk – Teamlead Functioneel Beheer Envida

Bekijk de volledige webinar hier:

Lees ook deze actualiteiten, must reads, publicaties en evenementen

Evenementen

Webinar: FusionXL

Registreer je nu voor het webinar en ontdek zelf het werkplezier en de vele voordelen van de integratie van FusionXL in jouw Exact ERP-omgeving.
Must read

3 jaar digitalisatie in 3 maanden. Wat nu?

Een jaar geleden was digitalisatie vooral een kans voor organisaties om hogerop de ladder te klimmen. Digitale transformatie had oneindig veel mogelijkheden voor organisaties, van klantervaringen tot operationele successen.
Nieuws

3 nominaties voor Exact Partner Van Het Jaar

TCC The Computer Company heeft tijdens het jaarlijkse Partner Award Event van Softwareleverancier Exact nog twee extra nominaties in ontvangst genomen. Het is een prachtige prestatie van het team IT-experts van TCC The Computer Company en Perfection Automatiseringen.
Evenementen

Groeien en innoveren door Digitale Transformatie & Disruptieve Tech

Op woensdagmiddag 15 mei 2019 vond de paneldiscussie “Groeien en innoveren door Digitale Transformatie & Disruptieve Tech” plaats. Deze paneldiscussie was een onderdeel van Limburg Leads in MECC Maastricht.
Evenementen

Towards The Future – IT-Event 2018

Liever direct contact met één van onze medewerkers? Neem contact op ›

Deze website maakt gebruik van cookies.