Onze oplossingen voor: Communicatie en samenwerken

Communicatie en samenwerken

Technologische evoluties verlopen sneller dan ooit tevoren.

Online samenwerken is de dag van vandaag niet enkel van groot belang, maar het is cruciaal. Er zijn dan ook duizenden applicaties en tools die organisaties willen helpen om hun digitale samenwerkplek te optimaliseren. Welke tools jouw organisatie ook implementeert, de bedrijfsproductiviteit gaat gegarandeerd omhoog. Hoe vind jij als organisatie de beste software, tools en applicaties om zo goed mogelijk samen te werken? Daar helpt Perfection bij.

Martin Meulendijik, accountmanager van Perfection Automatiseringen
Teamwork makes the dream work

Medewerkers delen wel al vaker documenten met elkaar. Het probleem ligt bij het feit dat de organisatie vaak weinig inzicht heeft in hoe deze documenten gedeeld worden. Vaak gebeurd dit snel met persoonlijke accounts via platformen als Dropbox, Google Docs, … . Applicaties die dus niet beheerd zijn door jouw organisatie. Vervolgens zorgt dit ervoor dat documenten en netwerken snel minder goed beveiligd zijn.

Bij Perfection integreren we Microsoft 365. Dit gebruik je om diverse applicaties in 1 platform beschikbaar te stellen, voor onder andere het delen van documenten. Het klinkt zo eenvoudig als het is. Blijf altijd en overal in realtime op de hoogte van wijzigingen of nieuwe informatie.

Niet enkel het delen van documenten vormt eenheid in een organisatie, ook communicatie is de kern van een goede interne bedrijfsomgeving. Denk hierbij aan de tool Microsoft Teams. De tool biedt de perfecte mengeling van online communiceren en samenwerken. Elke medewerker heeft zijn eigen omgeving, aangepast naar zijn werkzaamheden.

Safety first

Meer online werken komt uiteraard ook met enkele uitdagingen. Cyber aanvallen zijn in aantallen toegenomen en de manieren zijn alsmaar creatiever.

Bij TCC The Computer Company zetten we in op de veiligheid van de gegevens van jouw organisatie. Want met een goede ingerichte governance organiseer je jouw digitale omgeving zo optimaal mogelijk.

Waarmee kan ik je helpen?

Renée Essers

Internal Accountmanager

Waarom TCC?

Partners voor deze oplossing

Workspace 365
Microsoft

Liever direct contact met één van onze medewerkers? Neem contact op ›

Deze website maakt gebruik van cookies.