Onze oplossingen

Bedrijfssoftware

Altijd en overal boekhouden: Exact Online.

Cijfers zijn belangrijk voor elke onderneming. Daarom moeten ze ook juist zijn. ‘Ongeveer’ of ‘onvolledig’ laat je in zaken beter achterwege. Want precies weten waar je staat, is cruciaal voor je onderneming. Met Exact Online ben je er zeker van dat je cijfers precies zijn.

Exact Online biedt alles wat je nodig hebt om je backoffice productief te maken, in 1 geïntegreerd pakket. Dit vormt de ultieme combinatie van boekhouden en CRM in 1 oplossing. Hiermee is elke organisatie verzekert van een “bullet proof” basis om aan de slag te gaan.

Werk volledig in de Cloud

Alles geautomatiseerd in 1 flexibel abbonement

Verbeter je resultaten door 24/7 inzicht in alle cijfers

Werk online samen aan het beste resultaat

Alle data is zeer goed beveiligd


Logo Exact Online. Oplossing van Exact Software.

Ben je een start-up of heb je een kleiner team (<25)? Dan is Exact Online perfect voor jouw online administratie. De oplossing werkt volledig in de Cloud. Dit betekent dat de software altijd en overal met een netwerkverbinding benaderbaar is.

  • Werken in de Cloud
  • Online beschikbaar
  • Tot 25 medewerkers en max. 100 orders per dag
  • Flexibel samen te stellen modules
Logo Exact Globe. Onderdeel van Exact Software.

In de kern van alle bedrijf geïntegreerde processen, dat is waar Exact Globe terug te vinden is.  Jouw data blijft jouw data. Daarnaast bepaal je zelf of je graag werkt in de Cloud of op eigen hardware. Grotere organisaties zwichten bij het efficiënter werken en het gebruiksgemak van Exact Globe.

  • Offline EN online beschikbaar
  • In de Cloud of via eigen hardware
  • >25 medewerkers en meer dan 100 orders per dag

TCC Groep is al jarenlang vertrouwde Exact Gold Partner. Wij helpen jouw organisatie naar de meest efficiënte samenwerking. Tal van tevreden klanten werken al samen met ons voor de implementatie van hun Exact software. Onze unieke aanpak geeft jouw organisatie de mogelijkheid elke behoefte op het lijstje aan te vinken.

Waarmee kan ik je helpen?

Harmen Schipper

Accountmanager

Waarom TCC?

Partners voor deze oplossing

Orbis
Sumatra
Scansys
Exact
Elvy

Liever direct contact met één van onze medewerkers? Neem contact op ›

Deze website maakt gebruik van cookies.