Onze oplossingen voor: Kassasystemen

Kassasystemen

Het digitaal kassasysteem voor detailhandel.

100% geoptimaliseerde in- en verkoop met de kassasoftware van DigiAccess. Vergeet de vele dozen, mappen of bakken papierwerk die meer werk kosten om op orde te houden dan ze efficiënt zijn. Met onze gebruiksvriendelijke kassasoftware is jouw retail organisatie op elk moment up to date.

Van A tot Z.

Omdat onze software elke transactie met bijhorende gegevens nauwkeurig vastlegt, verkrijg je een helder overzicht van al de verkoopgegevens. In overzichtelijke rapportages krijg je inzicht in je marge en omzet. Ook zie je welke producten goed of minder goed verkopen, zodat je tijdig je inkoopbeleid of verkoopstrategie kunt aanpassen. Van orderbeheer tot inkoop: je doet alles via ons systeem. Daarmee haal je jezelf heel wat werk uit handen! Extra tijd die je straks dus nog beter kunt besteden aan werkzaamheden die daadwerkelijk je omzet verhogen.

Ten slotte is onze software niet enkel ten voordele van interne bedrijfsprocessen, ook jouw klanten worden stukken beter bediend. Verzamel gegevens en inzichten die jouw organisatie de mogelijkheid geven services te optimaliseren. Gouden informatie voor retailers om nog meer omzet te genereren! Zo werk je bijvoorbeeld makkelijk met klantenkaarten en spaarpunten en krijg je telkens een duidelijk beeld van wie wat koopt en wanneer.

Icoon 1 voordeel van kassasoftware DigiPOS

Realtime totaalbeeld van verkoop en aankoop

Icoon 2 voordeel van kassasoftware DigiPOS

Voorraadbeheer

Icoon 3 voordeel van kassasoftware DigiPOS

Klantbinding

Icoon 4 voordeel van DigiPOS

Verhoogde productiviteit

DigiPOS oftewel “the new and improved” kassasoftware van DigiAccess is een modulair opgebouwd systeem. Het systeem heeft alles in huis om al uw bedrijfsdata te centraliseren.

DigiPOS wordt volledig geïntegreerd in een Cloud omgeving (Microsoft Azure). Dit geeft jouw organisatie de mogelijkheid de oplossing in te richten naar bedrijfsbehoeften. Kies alleen de functionaliteiten die nodig zijn en laat de overbodige weg. Zo betaal je ook voor wat je gebruikt.

Kassasoftware en CRM in 1.

Onze kassasoftware werkt perfect standalone. Echter is er de mogelijkheid jouw DigiPOS van DigiAccess Naadeen kassasysteem voor onder meer een naadloze verbinding met Exact Globe of Exact Online. Echter werkt de applicatie ook perfect standalone.


Florale Haircare Roermond die klant is van Perfection Automatiseringen met de kassasoftware van DigiAccess.

Trouwe klanten van ons zoals Florale Haircare zijn, met hun filialen verspreid door Nederland en België, overtuigd dat onze kassasysteem de beste is. Wij geloven dat data-driven Retail de allerbeste inzichten geeft voor en over jouw klanten.

Waarmee kan ik je helpen?

Martin Meulendijk

Accountmanager

Waarom TCC?

Partners voor deze oplossing

Exact

Liever direct contact met één van onze medewerkers? Neem contact op ›

Deze website maakt gebruik van cookies.