Onze oplossingen voor: Toekomstbestendig netwerk

Toekomstbestendig netwerk

Het is onmogelijk om te voorspellen wat netwerken de komende jaren aan moeten. Vooral als er sprake is van IoT. Daarentegen is het creëren van een betrouwbaar, beschikbaar en veilig netwerk, dat klaar is om de onvoorspelbare vraag naar gegevens aan te kunnen, niet-onderhandelbaar.

Flexibiliteit en schaalbaarheid

Kostenbesparingen

Implementatie en beheer vereenvoudigen

Beveiligde omgeving

Bekabeling in het kantoor van TCC The Computer Company in Maastricht.
Wat is een toekomstbestendig netwerk?

Een toekomstbestendig netwerk, ook wel Network-as-a-service (NaaS) genoemd. NaaS is een Cloudmodel dat gebruikers in staat stelt het netwerk eenvoudig te exploiteren en de resultaten te bereiken die zij ervan verwachten. Dit is mogelijk zonder een eigen infrastructuur te bezitten, te bouwen of te onderhouden.

Verspil geen tijd meer aan het onderhouden van al die ingewikkelde infrastructuren. Laat Perfection samen met jouw organisatie een zorgeloos netwerk beheren.

Cisco Meraki

Samen met jou richten wij een Cloudnetwerk in met behulp van Cisco Meraki software. Deze software is krachtig, schaalbaar, eenvoudig en dynamisch. Er is geen IT kennis vereist om jouw netwerk te configureren en te beheren. Echter staan we bij The Computer Company altijd klaar voor hulpverlening.

Cisco Meraki foto uit archief

Waarmee kan ik je helpen?

Renée Essers

Internal Accountmanager

Waarom TCC?

Partners voor deze oplossing

Citrix
Vodafone Ziggo
Cisco Meraki

Liever direct contact met één van onze medewerkers? Neem contact op ›

Deze website maakt gebruik van cookies.