Onze oplossingen voor: Veilig werken

Veilig werken

Veilig werken

Afbeelding van een online scherm dat security afbeeld

Vandaag de dag is het voor elk soort organisatie nog ingewikkelder geworden om inbreuken op de cyberbeveiliging te voorkomen. Waardoor veilig werken erg moeilijk is. Daarom moeten organisaties begrijpen dat elke werknemer, stagiair en manager een gelijke rol speelt bij de bescherming van privégegevens.

Cybersecurity is een complex onderwerp waarbij veel factoren en maatregelen een rol spelen. Daarom is een risico gebaseerde aanpak is dan ook aangewezen waarbij de hoogste prioriteiten centraal staan.  

Met de snelle groei en verspreiding van actuele informatie is traditioneel informatiebeheer niet voldoende. De informatie moet altijd en overal beschikbaar zijn. Daarom is een nieuwe aanpak nodig. De overgang van “beheer op basis van beleid” naar “beheer op basis van gedrag”. Deze aanpak garandeert dat bedrijfsinformatie intelligent en uiteindelijk zelfsturend is. Vanzelfsprekend vraagt dit soort overgang meer aandacht voor cybersecurity.

De Back-Up diensten van Perfection zijn de veiligheid waar jouw organisatie naar op zoek is. Met onze geautomatiseerde Back-Up oplossingen hoeft niemand binnen jouw organisatie zich nog zorgen te maken over handmatige back-up tapes of behandelingen. Want Perfection helpt jouw organisatie bij het in kaart brengen van digitale risico’s. Samen ontwerpen we vervolgens een netwerk dat niet enkel problemen opmerkt, maar ook voorkomt. Ga samen met ons richting een omgeving waarin elke medewerken veilig werkt, altijd en vanaf overal. Veilig werken doe je samen met Perfection.


Maak je nooit meer zorgen over de status van jouw back-up door snel werkende automatisering. Deze wordt steeds opgeslagen in ons eigen datacenter. Daarom hoef je geen dure hard- en software aan te schaffen en te onderhouden. Een groot voordeel van onze back-up services is de online toegankelijkheid. Waardoor het mogelijk altijd en vanaf elke locatie de back-up raadplegen (met internetconnectiviteit). Daarnaast worden alle bestanden automatisch opgeslagen.

Wij zorgen ervoor dat jouw organisatie:

100% ontzorgt is

Minder vaste kosten heeft

Beschermt is tegen virussen en malware

Altijd en vanaf overal onze back-up services kan raadplegen

Waarmee kan ik je helpen?

Ralph Huijdts

Accountmanager

Waarom TCC?

Partners voor deze oplossing

Microsoft
Veeam
Cisco Meraki

Liever direct contact met één van onze medewerkers? Neem contact op ›

Deze website maakt gebruik van cookies.