Onze oplossingen voor: Werken in de cloud

Werken in de cloud

Innoveren en meer omzet? Klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar dat is het niet.
Cloud Computing biedt veel indrukwekkende voordelen voor organisaties in elke sector
. Waarom is het zo voordelig voor jouw organisatie om deze overgang te maken? 


Naast de snelheid van implementatie, zorgt werken in een Cloud omgeving doorgaans voor een efficiëntere bedrijfsinfrastructuur. Technologie voor Cloud Computing vormt de hoeksteen van digitale transformatie. Wilt u werken op een flexibel, schaalbaar en kostenbesparend platform met optimale connectiviteit?

TCC The Computer Company gaat samen met u de transitie naar de toekomst aan. 

Wat is Cloud Computing?  

Voor gebruikers betekent de Cloud dat al hun applicaties, gegevens, dataverwerking, servers en netwerken altijd en vanaf elke locatie beschikbaar zijn. Dit is mogelijk omdat al deze IT-diensten op een veilige manier via het internet worden ontsloten.

De technologie bestaat uit de volgende lagen:  

Infrastructure as a Service (IaaS)

Met IaaS voorkom je kosten en de complexiteit van het kopen en beheren van fysieke servers en een eigen datacentrum infrastructuur.

Wij nemen de infrastructuur (denk aan netwerken, servers, storage, …) in beheer. Als gevolg hiervan geniet jouw organisatie van voordelen, als op- en afschalen naar gebruik.

Platform as a Service (PaaS)

Jouw organisatie focust zich op gebruiksgemak, wij creëren dit.

Met behulp van PaaS testen, implementeren en beheren wij een volledige OS voor jou. In het rijkdom van Cloud krijgt jouw organisatie nu optimale controle.

Software as a Service (SaaS)

Wij verzorgen de integratie van jouw gewenste SaaS applicaties in de IT omgeving.

TCC fungeert als Single Point Of Contact tussen jou en de leverancier van de SaaS applicaties. Samen met jou maken we de optimale Cloud omgeving.


Voordelen van werken in de Cloud

Hoger rendement

Betaal wat je gebruikt, dat is werken in de Cloud. Maak geen onnodige kosten meer met de aanschaf van hardware en software voor het opzetten en beheren van eigen on-site datacenters.

Business agility

Ongeacht in welk continent of in welke tijdzone je bent, heb je een internetverbinding? Dan kan je aan het werk. Jouw organisatie wordt aanzienlijk productiever en flexibeler. Elke medewerker kan meteen inspelen op businessvragen en marktontwikkelingen.

Beheer en beveiliging door specialisten

Het waarborgen van bedrijfscontinuïteit, het maken van back-ups en/of noodherstel na een ramp is in een Cloud eenvoudig en goed in te richten. Cloud platformen zijn hoog beschikbaar ingericht waardoor gegevens altijd en overal beschikbaar zijn.

Ontzorg jouw organisatie van security & compliance, door uitgebreide beleidsregels, technologieën en is de gehele Cloudomgeving beschermd tegen potentiële bedreigingen.

Onmiddellijk schaalbaar

Feilloos uitbreiden of verkleinen. Naarmate behoeftes groeien of afnemen, past de Cloud zich eenvoudig aan naargelang capaciteit of het aantal gebruikers.

Het wereldwijde netwerk aan Cloud Computing services wordt realtime in beveiligde datacenters bijgewerkt. Je werkt dus altijd in de laatste nieuwe generatie snelle en efficiënte computing hardware.

Waarmee kan ik je helpen?

Tom Herberighs

Director Sales & Business Development

Waarom TCC?

Partners voor deze oplossing

VMware
Microsoft
Veeam
Hewlett Packard
Citrix
Cisco Meraki

Liever direct contact met één van onze medewerkers? Neem contact op ›

Deze website maakt gebruik van cookies.