Onze oplossingen voor: Bellen met Microsoft Teams

Bellen met Microsoft Teams

1 platform, 1 apparaat, 1 verbinding, maar oneindig veel mogelijkheden. Da’s bellen met Microsoft Teams.

Altijd bereikbaar zijn, ongeacht locatie of het apparaat dat je werknemers gebruiken. Bellen met Microsoft Teams, oftewel “the hub for teamwork”, heeft zijn mogelijkheden verruimd. Gebruik jouw zakelijk telefoonnummer, zonder dat je extra soft- of hardware nodig hebt.

Gesprekken zijn een snelle manier om verbinding te maken in Teams. Voer bijvoorbeeld één-op-één gesprekken of gesprekken met meerdere mensen. Net zoals elke meeting is het ook mogelijk deze telefoontjes vooraf in te plannen. Echter is dit geen vereiste en bel je ook heel eenvoudig rechtstreeks.

Bellen met Microsoft Teams heeft allerlei voordelen voor elke organisatie:
Teams als telefooncentrale

1 centrale tool voor gebruikers. Alle medewerkers in jouw organisatie verzameld in 1 communicatietool.

Kostenbesparend

Geen individuele telefoons en abonnementen meer. Gewoon het meest geschikte abonnement voor jouw organisatie (nationaal of internationaal).

Behoud je bestaande nummer

Al een zakelijk nummer? Geen probleem. Dit platform neemt al jouw zakelijke contacten gewoon mee.

Op elk apparaat, overal beschikbaar

Wees locatie- en device-onafhankelijk. Schakel zonder problemen tussen werken op kantoor, thuis of onderweg. Via laptop, desktop, smartphone of headset.

Verhoogde efficiëntie

Alle communicatie wordt gedaan vanuit één applicatie. Werken is dus efficiënter. Daarnaast is het platform erg eenvoudig in gebruik voor iedereen.

Waarom Microsoft Teams?

Jouw organisatie werkt gestructureerd en gecentraliseerd. Daarnaast voorkom je een information overload. Teams is dé Cloud oplossing voor online samenwerken. De tool elk soort organisatie de mogelijkheid om continue in contact te blijven met elkaar. Teams laat je zowel intern als extern communiceren met 1 simpele muisklik. Chat, videochat, bel of e-mail al jouw collega’s, waar je ook bent.

De uitbreiding van Microsoft Teams is een perfecte vereenvoudiging voor bedrijfstelefonie. Het is namelijk mogelijk om te bellen, maar ook gebeld te worden op jouw zakelijk telefoonnummer.

Waarmee kan ik je helpen?

Renée Essers

Internal Accountmanager

Waarom TCC?

Partners voor deze oplossing

Microsoft
Vodafone Ziggo

Liever direct contact met één van onze medewerkers? Neem contact op ›

Deze website maakt gebruik van cookies.