Onze oplossingen voor: Werken in de cloud

On-Premise

Naast de hedendaagse Cloud oplossingen helpt Perfection jouw organisatie ook On-Premise verder. Wanneer men kiest voor een On-Premise oplossing, valt technisch gezien alles in het eigen beheer van de organisatie. Zowel de aankoop, het onderhoud, de beveiliging als de servers behoren tot dit beheer. Bij Perfection pakken we dit anders aan.

Wij werken op basis van de wensen en eisen van jouw organisatie. Je krijgt de mogelijkheid zelf te bepalen welke functionaliteiten graag uitbesteed worden en welke niet. Bij Perfection krijg je de mogelijkheid het beheer van jouw on-premise omgeving over te geven. Op deze manier garanderen wij altijd een optimale samenwerking en infrastructuur. We streven samen naar een gebruiksvriendelijke digitale transformatie die het best bij de behoeftes van jouw organisatie past.

De belangrijkste voordelen van op locatie werken:

Je bent niet afhankelijk van de snelheid van het internet om werkzaamheden uit te voeren

Je kiest zelf welke aspecten van de oplossing binnen het eigen beheer van de organisatie vallen

Is on-premise de oplossing voor mijn organisatie?

Of een organisatie zijn applicaties nu in de Cloud plaatst of besluit deze op locatie te houden, gegevensbeveiliging is altijd van het grootste belang. Voor organisaties in sterk gereguleerde sectoren is de beslissing om hun applicaties op locatie onder te brengen al snel voor hen genomen. Daarbij biedt de wetenschap dat gegevens zich binnen eigen servers en IT-infrastructuur bevinden toch al meer gemoedsrust.

Toch graag even vergelijken wat een Cloud-gebaseerd oplossing voor jouw organisatie biedt?

Waarmee kan ik je helpen?

Tom Herberighs

Director Sales & Business Development

Waarom TCC?

Partners voor deze oplossing

VMware
Microsoft
Veeam
Hewlett Packard
Citrix
Cisco Meraki

Liever direct contact met één van onze medewerkers? Neem contact op ›

Deze website maakt gebruik van cookies.